Ford Fiesta 1.25 Limited NW Banden + GARANTIE

€ 6.250,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 29-04-2011
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 193.135 km
Deuren 3
Kenteken 04-RDN-5 Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.242 cc
Vermogen 44 kW (60 pk)

Ford Fiesta 1.25 Limited NW Banden + GARANTIE


€ 6.250,-

Algemeen

Bouwjaar 29-04-2011
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 193.135 km
Deuren 3
Kenteken 04-RDN-5 Verzekeren
Kleur Zwart Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.242 cc
Vermogen 44 kW (60 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam A.F. Garage
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Drilleveld 24
Postcode 3431 ET
Plaats Nieuwegein
Provincie Utrecht
Land Nederland
GSM +31 (0)6 - 46606689 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.af-garage.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare buitenspiegels
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • metallic lak
  • radio/cd speler
  • startonderbreker

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

ACTIE! Nu met complete servicebeurt en garantie zonder extra kosten!

Ben je op zoek naar de perfecte auto zodat je met een gerust hart van A naar B kunt rijden? Zoek niet verder! De Ford Fiesta 2011 is jouw ideale auto op de weg. Deze prachtige wagen combineert een moderne uitstraling, zuinigheid in vaste lasten en betrouwbaarheid in één pakket.

Een Strakke en Moderne Uitstraling:

De Ford Fiesta 2011 is een lust voor het oog, zowel van binnen als van buiten. Met zijn gestroomlijnde design, glanzende lak en eigentijdse interieur biedt deze auto een indrukwekkende eerste indruk. Je zult trots zijn om achter het stuur te zitten en de bewonderende blikken van anderen te ontvangen. De Fiesta is een auto die zeker opvalt! Omdat dit een Fiesta Limited is komt de auto met extra opties voor comfort en veiligheid. De Fiesta heeft als extra een parrot handsfree kit.

Zuinig in Vaste Lasten:

Gelukkig heeft de Ford Fiesta 2011 bewezen zuinig te zijn in de vaste lasten. Met een efficiënte brandstofconsumptie en lage onderhoudskosten kun je met een gerust hart genieten van je rijervaring zonder je zorgen te maken over je portemonnee.

Volledig Onderhouden en Klaar om te Rijden:

Deze Ford Fiesta is niet zomaar een tweedehands auto. Hij is grondig onder handen genomen en volledig klaargemaakt voor zijn nieuwe eigenaar. Een complete servicebeurt omvatte nieuwe bougies, een luchtfilter, een interieurfilter, olie en oliefilter, een nieuwe stabilisatorstang, stuurkogel en spoorstang, nieuwe banden, een nieuwe dynamo, Aircoservice en nog veel meer. Alles is gedaan om ervoor te zorgen dat deze auto in topconditie is en klaar is om je vele kilometers te brengen.

Betrouwbaarheid en Zekerheid:

De distributieriem is slechts 2 jaar geleden vervangen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over dure reparaties in de nabije toekomst. Bovendien wordt deze Ford Fiesta geleverd met een nieuwe A.P.K keuring, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

6 Maanden Garantie zonder Extra Kosten:

We begrijpen dat gemoedsrust van onschatbare waarde is. Daarom bieden we je 6 maanden garantie zonder extra kosten. Als er onverhoopt iets misgaat, staan we voor je klaar om het op te lossen.

Deze Ford Fiesta 2011 is niet zomaar een auto; het is een investering in je rijplezier en gemoedsrust. Met zijn zuinigheid, moderne uitstraling en grondige onderhoud, is het de perfecte keuze voor iedereen die een klein en zuinige auto zoekt met uitstraling en een bron van vreugde voor iedereen die hem bestuurt. Grijp deze kans en geniet van een auto die je vele jaren rijplezier zal bezorgen. Neem contact met ons op en ervaar zelf waarom de Ford Fiesta 2011 de auto is waar je naar op zoek bent!

*inruil mogelijk
*Onze auto's worden altijd uitvoerig gecontroleerd.
*Wij berekenen geen afleveringskosten!
*We bieden u ook de mogelijkheid om de auto te financieren en te verzekeren. Dit doen wij in samenwerking met een professioneel en onafhankelijke partij.
*Een goed

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Ford Fiesta | Een lustrum feest

De zevende generatie van de Ford Fiesta is inmiddels vijf jaar op de markt. In die tijd zijn heel wat nieuwe modellen van andere merken op de markt verschenen. Daarom vernieuwt Ford de Fiesta regelmatig. Na nieuwe uitvoeringen in 2018 en nieuwe motoren in 2020 is het voor modeljaar 2022 tijd voor een nieuw uiterlijk en een rijkere uitrusting. Kan de Fiesta de concurrentie daarmee weer aan?

Autotest | Ford Fiesta Een lustrum feest

De Ford Fiesta is aangepast voor modeljaar 2022 en maakt daarom een nog groter verschil tussen de luxe, avontuurlijke en sportieve varianten.

Plus

  • uitgesproken varianten
  • prima weggedrag
  • prettige automaat

Min

  • geen SYNC4
  • mag zuiniger
  • matige ruimte achterin

Conclusie

De Ford Fiesta is aangepast voor modeljaar 2022. Omdat de auto recent is voorzien van nieuwe motoren, beperken de aanpassingen zich tot het uiterlijk en de uitrusting. De uitrusting is iets rijker geworden, maar omdat Ford geen kans heeft gezien om het nieuwste infotainment­systeem ("SYNC4") naar de Fiesta te brengen is de vooruitgang gering.

Het nieuwe uiterlijk vraagt enige gewenning omdat alle uitvoeringen voorheen een dynamische uitstraling hadden. Voortaan heeft de Fiesta standaard een meer ingetogen uitstraling en dat voelt als een verlies. Alleen de sportieve versies hebben nog een uitdagende blik. De grootste winst zit in het familiegezicht: dankzij de aanpassingen past de Fiesta nu beter bij de recent geïntroduceerde modellen van Ford.

Gezien de beperkte aanpassingen is de Fiesta er nauwelijks op vooruit gegaan en heeft het model moeite om te concurreren met soortgelijke modellen van recentere datum van andere merken. En toch is deze hernieuwde kennismaking uiterst positief ervaren. Er is namelijk één ding waarop de Fiesta onverslaanbaar blijft: het weggedrag! Nog altijd is de Fiesta dankzij een sublieme combinatie van comfort en dynamiek en een waar feestje om te rijden.

Deel deze advertentie