MG Marvel R

Een nieuwe vorm van snelheid

Autofabrikanten prijzen hun producten vaak aan met de meest prachtige claims. Ze beloven "een nieuwe rijbeleving", "een nieuwe dimensie in mobiliteit", "ultiem rijplezier" en meer. Met de komst van de Marvel R komt daar iets bij waar zelfs de reclamemakers niet aan hebben gedacht: een nieuwe vorm van snelheid! Lees hoe dat precies zit.

Autotest | MG Marvel R Een nieuwe vorm van snelheid

De Marvel R is een elektrisch aangedreven crossover die toont hoe snel MG zich weet te ontwikkelen en verbeteren. Dit 3e model van het Chinese MG kan zich nu al meten met de gevestigde orde.

Plus

  • onderscheidende vormgeving
  • luxueus en bevoorrecht gevoel
  • bruikbaar, zorgeloos bereik

Min

  • stug onderstel, maar helt toch over
  • ziet gevaar dat er niet is (bij voorserie exemplaar)
  • kleine bagageruimte

Conclusie

De MG Marvel R introduceert een nieuwe vorm van snelheid. Die snelheid zit niet in de sprinttijd van 0 naar 100 km/u of in de topsnelheid. Het gaat hier om ontwikkelsnelheid! En die ligt op een duizelingwekkend hoog niveau. Na iets meer dan een jaar en twee andere modellen introduceert MG nu al een liefhebbersauto die zich op veel punten kan meten met de producten van gerenommeerde fabrikanten.

MG maakt soms ongebruikelijke keuzes en het is puur persoonlijk of dat voor- of nadelen zijn (weggedrag, besturing, tweetraps aandrijving). De enige echte nadelen die tijdens deze test zijn gevonden, kunnen middels software-updates worden verholpen. MG bewijst namelijk dat het niet alleen razendsnel kan ontwikkelen, maar zichzelf nog sneller weet te verbeteren.

MG Marvel R 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters MG Marvel R

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

MG Marvel R AWD PERFORMANCE VOL, BOSE, KEYLESS, PANODAK, 360 GR.CAMERA, CARPLAY, ADAPT.CC

1.309 km - 2021 € 39.950,- incl. BTW

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Electro
Kleur
Zwart
Autobedrijf de Pijper
Maarssen, NL