Infiniti G37 Cabrio

Oneindig genieten

Bij het merk Infiniti staat rijplezier centraal. Van de modellen die Infiniti levert, biedt de G37 Coupé veruit het meeste plezier. Tijdens een eerdere test wist deze exclusieve coupé te overtuigen met sublieme prestaties en een uitstekend weggedrag. Maar nu belooft Infiniti dat het nog beter kan: de G37 is er sinds kort namelijk ook als cabriolet. Wordt dit oneindig genieten?

Autotest | Infiniti G37 Cabrio Oneindig genieten

De Infiniti G37 Cabrio heeft de genen van een sportwagen en dat zorgt voor nog meer rijplezier dan een doorsnee cabriolet biedt. Dankzij moderne techniek en hoogwaardige materialen echt premium.

Plus

  • comfortabele coupe, riante cabriolet
  • exclusief
  • uitstekende rijeigenschappen

Min

  • onhandige constructie geleiding veiligheidsgordels in voorstoelen
  • matige ruimte achterin
  • bagageruimte met geopend dak minimaal

Conclusie

De G37 Cabriolet is het nieuwste model van Infiniti en als het aan de Autozine-redactie ligt ook het fijnste. De G37 Cabrio heeft de genen van een sportwagen en levert daarom volop rijplezier. De prestaties zijn uitstekend en de wegligging is subliem. Maar net zo makkelijk verandert deze scherp sturende coupé in een cabriolet en wordt de ervaring nog intenser.

De uitrusting is meer dan compleet en de gebruikte materialen hoogwaardig. Daarom weet de G37 ook als cabriolet te overtuigen als premium-product. Bovendien is Infiniti op het moment van schrijven nog maar kort op de markt en dus uiterst exclusief.

De titel Oneindig genieten is daarom niet overdreven, want de Infiniti G37 Cabriolet weet het beste van coupé en cabriolet, en van sportwagen en luxeauto in zich te verenigen. Zomer of winter, toeren of sportief rijden: met de G37 Cabriolet is het altijd genieten.