Auto
Auto
18.953
Motor
Motor
639
Caravan
Caravan
178
Scooter
Scooter
17
Fiets
Fiets
1.236

Over ons

Utrecht Mobiel bestaat al geruime tijd en is ontstaan uit de behoefte aan een regionaal mobiliteitsplatform voor on-line adverteren. De site is alleen toegankelijk voor adverteerders uit de regio en brengt potentiŽle kopers en Limburgse verkopers van voornamelijk auto's, maar ook motoren, (brom)fietsen en caravan bijelkaar.

Door de jaren is de site natuurlijk steeds aangepast, maar nu hebben wij onze site in een heel nieuw jasje gestoken. Zowel qua vormgeving als qua functionaliteiten een volwaardige up-date. Wij horen graag wat u ervan vindt.

Zowel particuliere aanbieders als bedrijven maken graag gebruik van onze gratis adverteermogelijkheid. Zeker ook gezien het steeds stijgende aantal bezoekers en het automatisch doorplaatsen naar Nederland Mobiel en van daaruit de koppelingen met diverse autoplatforms als GasPedaal, AutosWeb, Trovit en Mitula.

Veel bedrijven hebben wij al mogen registreren als deelnemer op onze site. Wellicht ook iets voor u? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk banners te plaatsen op onze site of een van uw voertuigen bijzonder onder de aandacht te brengen. Meer informatie vindt u bij adverteren.

Daarnaast opereren wij ook in het B2B segment. Ons b2b platform is al jaren een begrip in autoland. Deze lijst ontvangen vrijwel alle autobedrijven in Nederland 2x per week en wordt veel gebruikt als professioneel B2B tool voor aan- en verkoop van occasions. Uw eigen handelsvoorraad wellicht ook in deze lijst aanbieden? Kijk dan op b2b.nederlandmobiel.nl