Auto
Auto
18.953
Motor
Motor
639
Caravan
Caravan
178
Scooter
Scooter
17
Fiets
Fiets
1.236

Adverteren - Zakelijk

Utrecht Mobiel is de enige mobiliteitssite waartoe uitsluitend regionale adverteerders worden toegelaten. Veel bedrijven hebben dat voordeel al ontdekt. Wellicht ook iets voor u?

 • Eenvoudig: uw occasions worden gratis automatisch via de door u gewenste koppeling doorgeplaatst vanaf uw eigen site
 • Onbeperkt aantal occasions adverteren
 • Aantrekkelijke tarieven voor het plaatsen van banners voor extra traffic naar uw site
 • Gratis koppeling met Nederland Mobiel en actuele platforms zoals GasPedaal, AutosWeb, Trovit en Mitula voor nog meer verkoopkansen.

Pro abonnement

Naast dit basis abonnement bieden wij u de mogelijkheid om uw advertenties extra te laten opvallen. Waardoor u natuurlijk ng betere verkoopkansen creert.

Meer foto's bij uw advertentie

Om te beginnen kunt u als Pro abonnee 16 foto's bij uw advertentie voegen in plaats van de gebruikelijke 8. Een serieus verschil! Zo bieden wij u de mogelijkheid om alle opties van uw voertuig apart onder de aandacht te brengen.

Uw advertentie in de spotlight

Heeft u een Pro abonnement en een klant zoekt een voertuig dan worden de Pro advertenties speciaal onder de aandacht gebracht met een opvallende blauwe achtergrondkleur. Daarnaast wordt bij elke Pro advertentie uw bedrijfsnaam, de link naar eigen website en de link naar alle advertenties getoond. Hierdoor springen de Pro advertenties bijzonder in het oog.

Uw advertentie als uitblinker

In het zoekresultaat tonen wij telkens als 4e advertentie een vergelijkbare advertentie van een van de Pro abonnees als gele uitblinker. Dus wordt er een Opel Astra uit 2009 gezocht en heeft u ook een vergelijkbare auto in uw voorraad? Dan draait hij mee als uitblinker! En springt hij er echt uit!

Uw occasion zichtbaar als vergelijkbare occasion

Op de detailpagina (doorklik naar de advertentie) worden onder de advertentie, alternatieve advertenties van Pro abonnementhouders getoond. Als u een vergelijkbare voertuig heeft, dan wordt die hier getoond. Op deze manier krijgt u maximale gerichte aandacht voor uw voertuigen.

Kortom, maakt u gebruik van ons Pro abonnement dan haalt u het maximaal mogelijke uit uw advertenties.

Wat kost een Pro abonnement?

Veel minder dan u denkt. Wij zijn in ieder geval veel goedkoper dan de meeste "grote" vergelijkbare sites. Bij ons betaalt u per jaar minder dan elders voor n maand.
Hoeveel precies is afhankelijk van het aantal advertenties. Onderstaand de prijzen (excl. BTW):

 • 15 advertenties: € 14,95 per maand
 • 75 advertenties: € 29,95 per maand
 • 250 advertenties: € 39,95 per maand
 • 250 advertenties en meer: op aanvraag

B2B-platform

Twee keer per week versturen wij aan 7.500 deelnemende bedrijven onze digitale handelslijst. Een ideale aanvulling op uw marketing instrumenten:

 • Vrijwel onbeperkt inbrengen van uw occasions in onze handelaarsrubriek die wekelijks 2x verzonden wordt aan 7.500 collega's.
 • De lijst is een prima referentiekader voor de actuele taxatie van uw occasion.
 • Wij plaatsen uw occasions zonder extra moeite en GRATIS door naar Nederland Mobiel-particulier (uiteraard tegen de door u bepaalde particuliere prijs).
 • Dit alles voor slechts € 120,- excl. BTW per jaar!

Uw oproep in de rubriek 'Gevraagd' bij Nederland Mobiel - B2B
Zoekt u voortdurend bepaalde type auto's, bestelauto's, terreinwagens of een bepaald merk om uw voorraad op peil te houden? Plaats dan een gezocht blokje op de Nederland Mobiel - B2B lijst. Een dergelijk blokje kunt u tegen een aantrekkelijk tarief van € 350,- excl. BTW voor een periode van 6 maanden plaatsen en wordt op de 1ste pagina van de Nederland Mobiel - B2B lijst wekelijks onder de aandacht van uw collegae gebracht!